Keep on the Sunny Side of Life

באגסי. צילום: מירה-בל גזית
באגסי. צילום: מירה-בל גזית

אלי ממספרת EZ העביר אותי את הכביש הישר אל באגסי ביסטרו בר.

צילום: מירה-בל גזית
צילום: מירה-בל גזית

הספר מפלורנטין המליץ על מרק הבשר או על ההמבורגר.

זרמתי.

מכיוון שהיה חם, רק המחשבה על מרק העלתה את טמפרטורת הגוף שלי בעוד כמה מעלות טובות. אז הזמנתי המבורגר ולצידו 1/2 פאולנר להרטיב ת'שפתיים.

אוכלי ההמבורגר נחלקים לשניים: אלה שסוגרים את מכסה הלחמנייה ואוכלים את ההמבורגר שלהם בידיים, ואלה שמשאירים את מכסה הלחמנייה בצד ומשתמשים בסכין ומזלג על מנת לאכול.

אם תשאלו אותי, הגודל כן קובע. ההחלטה כיצד לחסל את ההמבורגר שלי תלויה בגודל שלו ושל הלחמנייה.

המבורגר בבאגסי. צילום: מירה-בל גזית
ההמבורגר בבאגסי. צילום: מירה-בל גזית

המבורגר בקר 220 גרם התגלה כבחירה נהדרת. ההמבורגר הגיע חם, עסיסי ו… כמו שצריך המבורגר להיות. חתיכות הצ'יפס העגלגלות שלצידו היו גם הן מעדן.

באגסי. צילום: מירה-בל גזית
באגסי. צילום: מירה-בל גזית

אחרי שתידלקתי, אפשר היה להמשיך בסיור בפלורנטין.

בשלב מסוים שוב נהייתי צמאה, אז עצרתי ברחוב אוריאל אקוסטא במתושלח, בירכתי לשלום את החבר'ה שכבר פגשתי קודם לכן בשוק יומשישי שבמתחם התחנה, והחלטתי לנסות כוס קברנה סוביניון 2006 של יקב כנרתי מקבוצת כנרת. יין נחמד, אדום-סגלגל, מתאים לעצירת "ככה סתם".

מתושלח. צילום: מירה-בל גזית
מתושלח. צילום: מירה-בל גזית
צילום: מירה-בל גזית
צילום: מירה-בל גזית

הבר כבר היה בשלבי סגירה, ולכן ישבתי בחוץ, על ספסל עירוני ונהניתי מהשקט.

השירים של ג'וני קאש בקעו מהרמקולים של מתושלח וליטפו לי את האוזניים.
התמלאתי אנרגיות והמשכתי בדרכי אל עבר השמש השוקעת.
כמה עגבניות שרי אורגניות מתקתקות שקניתי במתחם התחנה אירחו לי לחברה.

"Keep on the sunny side of life.
It will help us every day, it will brighten all the way,
If we keep on the sunny side of life"

* * *

 

צילום: מירה-בל גזית
צילום: מירה-בל גזית

* * *